Octavio Screenshot

Octavio

‘Metanous is er in geslaagd om onze heel specifieke business op heel korte tijd te begrijpen'.

Ook de no - nonsense aanpak van offerte tot oplevering (zonder verrassingen) zorgt ervoor dat het vertrouwen in hun werking door deze jaren enkel groeide. Dankzij hun software, werken wij nu merkelijk efficiënter en kwam er tijd vrij voor onze salesopdrachten.’

Peter Magherman - Partner Octavio

Als financieel adviseur en verzekeringsmakelaar helpt Octavio haar klanten om het vermogen in kaart te brengen, een plan op maat uit te stippelen, het pensioen op te bouwen en de nalatenschap te plannen.

Metanous ontwikkelde een web based CRM en back-end platform voor het opslaan van informatie over prospects, klanten, relaties en producten. Afspraken die via het systeem gemaakt worden, worden automatisch gesynchroniseerd met Office 365. Documenten en berichtgeving kunnen eveens aan het systeem gelinkt worden.

Daarnaast werd een app ontwikkeld die de partners toelaat om eID’s en MiFIDs bij de klant zelf te scannen en te registreren. Deze informatie wordt automatisch naar het system doorgestuurd.

Een bijkomend portaal biedt de klanten volledige transparantie over hun dossier. Elke klant heeft toegang tot zijn gegevens en documenten en kan op ieder moment de waarde van zijn portefeuille overzien.

Samenwerken

Hulp nodig met een eigen project?

Metanous helpt je graag verder met je digitale strategie en het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!