METANOUS 29 MAART 2022 LR 310

Metanous IoT Platform

Door het uitvoeren van real world projecten heeft Metanous een uitgebreide ervaring opgebouwd in het uittekenen, opzetten en beheren van IoT-platformen. Wij bouwen uw IoT-platform bovenop de Microsoft Azure IoT infrastructuur.

Een IoT platform voor al uw toestellen

Metanous levert geavanceerde, flexibele en schaalbare IoT-implementaties voor ambitieuze ondernemingen. De  extra diensten die u met uw apparaten wil gaan aanbieden, versterken de band met uw klant en brengen uw oplossing naar een hoger niveau. Wij zorgen voor de inzichten, het advies, de kennis en de ontwikkeling voor uw IoT-platform. 

Als experten op het gebied van IoT hebben we uitgebreide ervaring met het werken met Azure IoT-infrastructuur. Op basis van Azure IoT kunnen wij eenvoudig uw IoT-apparaten verbinden, bewaken en beheren, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van innovatieve oplossingen voor uw bedrijf.

Ons team kan u helpen het meeste uit Azure IoT te halen, door begeleiding en ondersteuning te bieden bij alles van apparaatintegratie tot gegevensanalyse. Of u nu een geheel nieuwe IoT-oplossing wilt ontwikkelen of een bestaande wilt optimaliseren, wij kunnen u helpen uw doelen te bereiken. Laat ons onze expertise in IoT voor u aan het werk zetten en zo uw bedrijf vooruit te helpen. Download hier een kort overzicht van onze IoT expertise.

Iot

Wereldwijd

We ontwikkelen veilige IoT-oplossingen die zijn ontworpen om op grote schaal, betrouwbaar en robuust te werken, die gegevensbeveiliging bieden voor uw wereldwijde IoT-implementatie. We hebben ervaring met het integreren van verschillende soorten sensoren en apparaten in onze netwerken, en hebben een uitgebreid begrip van de protocollen en technologieën die nodig zijn om deze systemen te laten werken. We werken steeds nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen aansluiten bij hun specifieke behoeften en eisen.  

Software-ontwikkeling

Ons team heeft een unieke combinatie van softwareontwikkeling en IoT-vaardigheden, waardoor we innovatieve oplossingen kunnen creëren die hardware en software naadloos integreren om complexe zakelijke problemen op te lossen. 

Door de combinatie van onze ervaren .Net ontwikkelaars met onze expertise in IoT projecten, kunnen we efficiënte en innovatieve oplossingen aanbieden die onze klanten helpen om hun doelen te bereiken. Of u nu op zoek bent naar een slimme fabriek, een verbonden voertuig, of een andere IoT-oplossing, ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw visie.

Data-analyse

We kunnen niet alleen helpen bij het verzamelen en verwerken van de gegevens geproduceerd door uw toestellen, we zullen onze expertise inzetten om samen met uw team deze data te analyseren en om te zetten in zakelijke kansen.

Met de grote hoeveelheid data die wordt gegenereerd door IoT-apparaten en -systemen, is het belangrijk om een goede methodologie te ontwikkelen om deze data te beheren en te analyseren. Ons team van ervaren experts kan u helpen bij het inzetten van de juiste tools en technieken om de data die door uw IoT-apparaten wordt gegenereerd, te verzamelen, te bewaren en te analyseren.

Samenwerken

Hulp nodig bij het bouwen van jouw IoT platform?

Metanous helpt je graag verder met het bouwen van jouw specifieke oplossing. Laat ons starten met een gesprek. Uiteraard ondertekenen we vooraf jouw NDA zodat je idee beschermd blijft.