METANOUS 29 MAART 2022 LR 165

Machinebouw

Metanous helpt machinebouwers bij het ontwikkelen van cloud applicaties, web toepassingen en complexe integraties die extra waarde genereren voor hun machines.

Platformkennis gecombineerd met machinekennis: sterke combinatie

Metanous helpt machinebouwers bij het ontsluiten van hun toestellen. Vaak wil de machinebouwer in eerste instantie zelf een accuraat zicht krijgen op het gebruik en de toestand van de geleverde toestellen, maar evengoed krijgen de klanten extra mogelijkheden aangeboden via een modern web platform.

Metanous' expertise start daar waar de machine data genereert. Het capteren, verwerken, ter beschikking stellen en presenteren van deze data behoort tot onze dagelijkse opdrachten. Op basis van onze bewezen methodologie, in combinatie met onze bouwblokken, bouwen we voor onze klanten schaalbare oplossingen.

Op basis van de IoT functionaliteit van het Azure cloud platform creëren we uw eigen service platform, aangepast aan de noden van uw bedrijf. Gaande van predictive maintenance over dashboarding tot geavanceerde machine learning en AI bouwen we samen met u de oplossing die jullie uniek maken in de markt.

IQ Test V2

Hoe slim is je machine?

Digitalisatie staat vandaag hoog op de agenda van heel wat ondernemingen, maar wat betekent dit concreet voor machinebouwers? Hoe kunnen slimme machines waarde creëren?

Metanous ontwikkelt innovatieve software op maat die het verschil maakt. Vanuit onze ervaring hebben we een eenvoudige IQ test voor machines opgesteld die een indicatie geeft van de digitale opportuniteiten.

Doe de test

Samenwerken

Hulp nodig bij de ontwikkeling van jouw softwareplatform?

Metanous helpt je graag verder bij het ontwikkelen van een platform voor de ontsluiting van jouw machines of machinepark.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!