Andy Makely Av0uvpnhoe Unsplash

Microsoft .NET

Metanous maakt gebruik van de Microsoft.NET technologie om onze oplossingen te bouwen. Wij geloven dat een zelfgebouwde softwareoplossing voor onze klanten vaak de beste resultaten oplevert.

.NET core

Op basis van .NET Core voorzien we oplossingen die zowel op Windows als op Linux servers kunnen gebruikt worden. Daarnaast laat .NET core ons toe om embedded systemen  te ontwikkelen, integraties met je databases op te zetten of mobiele toepassingen te ontwikkelen.

Dat alles op basis van één technologiestack die actief wordt ondersteund door Microsoft en wereldwijd wordt gebruikt.

  • NET Core is een cross-platform .NET-implementatie voor websites, servers en console-apps op Windows, Linux en macOS.

  • .NET Framework ondersteunt websites, diensten, desktop apps en meer op Windows.

  • MAUI is een .NET implementatie voor het uitvoeren van apps op alle courante mobiele besturingssystemen (iOS/Android) en vervangt het eerdere Xamarin.

METANOUS 29 MAART 2022 HR 420

MAUI

Creëer krachtige mobiele applicaties die perfect integreren met je smartphone, overtreffend wat mogelijk is met standaard webapplicaties. Met MAUI, onze moderne multi-platform framework, bereik je gebruikers op iOS, Android, macOS en Windows met één gedeelde codebase. Dit betekent niet alleen een naadloze ervaring over verschillende apparaten, maar ook een significante efficiëntie in de ontwikkeling.

MAUI-apps benutten het volledige potentieel van het onderliggende platform en apparaat, inclusief toegang tot de nieuwste platform-specifieke technologieën zoals iOS's SceneKit of Android's Jetpack Compose. Dit stelt ons in staat om rijke, interactieve ervaringen te bieden die optimaal gebruik maken van elk apparaat.

Ontworpen voor uitmuntende prestaties, profiteren MAUI-apps van platform-specifieke hardware versnelling en zijn ze gecompileerd naar native code. Dit zorgt voor een soepele en responsieve gebruikerservaring die verder gaat dan wat mogelijk is met frameworks die afhankelijk zijn van runtime code interpretatie.

 

METANOUS 29 MAART 2022 LR 494

Waarom voor Metanous kiezen?

  • Wij hebben een uitgebreide .NET core kennis
  • Wij bieden end-to-endoplossingen
  • Wij werken nauw samen met uw team
  • Wij hebben een bewezen aanpak
  • Wij hebben +15 jaar ervaring met complexe softwareprojecten

Samenwerken

Hulp nodig met een eigen project?

Metanous helpt je graag verder met je digitale strategie en het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!