Pexels Mart Production 7088498

Agfa Healthcare Scheduling

Agfa Healthcare Scheduling – Geavanceerde planning voor radiologieafdelingen en ziekenhuisbrede planning, geoptimaliseerd voor middelgrote tot grote ziekenhuizen.

Metanous werkt reeds vele jaren met Agfa Healthcare aan de ontwikkeling van IMPAX Scheduling. Wij zijn hierbij verantwoordelijk voor de architectuur, integratie en deels ook voor de implementatie van IMPAX Scheduling.

IMPAX Scheduling, onderdeel van de IMPAX reeks, is een geavanceerde applicatie voor de planning binnen radiologie-afdelingen, binnen afdelingen die met radiologie interageren en binnen het gehele ziekenhuis. Het het efficiënt plannen van modaliteiten zoals MRI's, CT-scans en röntgenfoto's is hierbij cruciaal.

Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en machine learning technieken, kan dit pakket u helpen om de planning van uw ziekenhuis te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw patiënten snel en efficiënt geholpen worden.

Het gehele systeem is ruim configureerbaar en richt zich op middelgrote tot grote ziekenhuizen met een behandeling van tienduizenden patiënten per jaar.

List
Agenda
Schemas

Het ziekenhuispersoneel krijgt de mogelijkheid om de planning rond dure toestellen zoals o.a. MRI scanners te beheren. Andere belangrijke functionaliteiten van het product zijn:

  • Electronische bestellingen

  • Correspondentie rond afspraken

  • Overzicht van beschikbare middelen op whiteboards

  • Ziekenhuisintegratie (HL7, etc.)

  • Geavanceerde planningsmodule (mogelijkheid tot combineren van diensten, afspraken en verschillende dagen)

Samenwerken

Hulp nodig met een eigen project?

Metanous helpt je graag verder met je digitale strategie en het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!